Un nou mandat la ONU pentru studenţii UMF "Carol Davila" din Bucureşti

Pentru al doilea an consecutiv, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti se bucură de reprezentare studenţească la cel mai înalt nivel mondial.

Studenta din anul 4 a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Ana Maria Bălan a fost desemnată, pentru un mandat de un an, Delegatul de Tineret al României la Organizaţia Naţiunilor Unite . Aceasta va prelua, începând de astăzi, mandatul deţinut , în perioada 2019-2020 , de către un alt student al UMFCD, Teodor Blidaru.

În perioada 18-19 august a avut loc ultima etapă de selecţie pentru programul "Delegat de Tineret al României la Organizaţia Naţiunilor Unite", organizat de Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Tineretului şi Sportului şi, începând de astăzi, studenta din anul 4 a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Ana Maria Bălan este, pentru un mandat de un an, noul Delegat de Tineret al României la Organizaţia Naţiunilor Unite.

Ce a declarat Viorel Jinga



Din această poziţie, Ana Bălan va reprezenta tineretul din România la cel mai înalt nivel, ocupând noua funcţie în urma unei selecţii-concurs riguroase, ce s-a derulat pe parcursul a două zile la Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, cu respectarea măsurilor de siguranţă.

"Este remarcabil faptul că, pentru al doilea an consecutiv, un reprezentant al comunităţii studenţeşti din cadrul UMF Carol Davila devine Delegatul de Tineret al României la Organizaţia Naţiunilor Unite, poziţie din care sunt convins că studenta noastră, Ana Maria Bălan va da continuitate proiectelor demarate de predecesorul său, Teodor Blidaru şi totodată, va face puternic auzită vocea tinerilor din România într-una dintre cele mai importante Organizaţii ale lumii. Ţin să o felicit pe Ana şi să o asigur de faptul că, pe întregul său mandat va beneficia atât de sprijinul meu , cât şi al întregii noastre comunităţi academice " a declarat Prof.Dr. Viorel Jinga, Rector al UMF "Carol Davila" din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel