Un nou dosar zguduie lumea fotbalului. Audieri la DIICOT

Un nou scandal cutremură fotbalul românesc. Procurorii au deschis un dosar penal cu privire la fapte care ar fi avut loc între 2010 și 2012. 

UPDATE: Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj, a ajuns la DIICOT. A fost citat ca martor. A declarat, înainte de a intra în fața procurorilor, că nu știe despre ce a vorba, doar ce a citit din presă. 

Potrivit anchetei DIICOT, în perioada menționată, s-ar fi constituit un grup infracţional organizat, care avea ca scop însuşirea de către mai multe persoane a un milion de dolari, bani proveniţi din finanţarea FIFA către FRF. Banii ar fi fost transferaţi succesiv prin conturile mai multor persoane juridice şi fizice. La sediul central al DIICOT urmează să ajungă mai mulți oameni importanți din lumea fotbalului. Ei au fost citați pentru a fi audiați ca martori de procurori într-un dosar legat de deturnarea de bani primiți de FRF de la FIFA. 

Patriţiu Abrudan, fost arbitru FIFA şi fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a sosit la audieri, marți dimineață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel