Un nou concurs de intrare în Rezidenţiat pe 25 martie

Ministerul Sănătăţii va organiza în data de 25 martie, numai în centrul universitar Bucureşti, un nou concurs de intrare în Rezidenţiat pentru posturile şi pe locurile rămase neocupate în sesiunea noiembrie 2011 pentru domeniul medicină, a anunţat Serviciul de presă al MS.

Tinerii medici vor concura pe 98 de locuri şi peste 300 de posturi. Lista completă cu locurile şi posturile scoase la concurs va fi afişată săptămânile următoare pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii şi pe www.rezidenţiat.info.

Ministerul Sănătăţii a publicat vineri în dezbatere publică, pe pagina de web www.ms.ro, la secţiunea Transparenţă decizională, proiectul de ordin privind aprobarea metodologiei pentru desfăşurarea concursului de rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină şi farmacie sesiunea 25 martie 2012.

Conform proiectului, concursul se va desfăşura sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore. Punctajul minim de promovare va reprezenta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu.

Ocuparea locurilor în specialitate se va face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu, alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu. Pentru rezidenţiatul pe post clasificarea se face pe fiecare judeţ în parte, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel