Un nou caz sfâșietor scandalizează România. Drama unor fetițe

Două copile de 10 și 12 ani nu mai au cui să spună "mamă". Femeia care le-a dat viață a fost ucisă pentru 100 de lei, banii pe care îi avea în poșetă. Polițiștii au reținut patru suspecți, chiar vecinii familiei îndoliate.

23 februarie 2015 - o zi care a băgat groaza într-o comunitate întreagă. Mama a două fetițe era găsită fără suflare în stradă chiar de soțul ei. Omul a rămas șocat. Femeia a fost bătută cu o scândură până nu a mai respirat. Acum, părintele a rămas și mama și tată pentru fetițele lui care nu înțeleg de ce mama lor nu mai este.

La câteva zile de la tragedie, polițiștii au reținut patru localnici suspecți de crimă. După audieri au fost duși la reconstituire, acolo unde au povestit că au plănuit totul pentru a-i fura banii.

Suspecții înfiorătoarei crime au fost arestați preventiv. Au stat închiși doar patru luni pentru că judecătorii de la Curtea de Apel Galați i-au eliberat după ce toți au spus în fața magistraților că au fost bătuți de polițiști și obligați să spună că ei sunt criminalii.

Mai mult, probele ADN preluate de la fața locului nu au putut fi luate în considerare pentru că au fost trimise la analize abia după două luni de la descoperirea macabră. Așa că agresorii au părăsit închisoarea și s-au întors la nici 150 de metri de casa unde locuiesc cele două fetițe care își plâng mama.

Nimeni nu a oferit protecție familiei terorizate, nimeni nu le-a oferit consiliere fetițelor. De teamă, tatăl - atunci când este plecat - își închide copilele în casă, informează România TV.

Toți oamenii din sat se tem acum pentru viețile lor și nimeni nu face nimic. Familia nu mai crede că ucigașii vor ajunge vreodată după gratii.

VEZI ȘI: Avocatul Poporului se implică într-un caz de viol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel