Un nou caz de viol. Elevă acostată pe Facebook şi batjocorită în pădure

Un  caz tras la indigo cu violul din Vaslui a avut loc la Satu Mare.  O elevă de 14 ani a fost acostată, de data aceasta  pe Facebook şi violată de 3 indivizi, printre care şi prietenul ei. Totul a fost plănuit de un individ violent care a mai fost condamnat pentru tentativă de omor.

O minoră de  14 ani din Satu Mare a fost violată de către trei băieți în noaptea dinspre 11 spre 12 august în localitatea Vama, unul dintre violatori fiind chiar prietenul fetei. După primele cercetări, violul pare să fi fost pus la cale de către sătmăreanul Mihăiţă Sebastian Cseh, în vârstă de 24 de ani, condamnat pentru tentativă de omor în 2011. Conform procurorilor ceilalți doi violatori sunt Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc.

Citește și: Clipe de groază pentru violatorii din Vaslui în penitenciar

Potrivit satmareanul.net, mai exact în seara de 11 august minora a fost contactată de către prietenul ei si invitată să iasă la un suc. Acesta a venit după ea cu mașina împreună cu încă 4 prieteni după care sub pretextul căutării unui restaurant mai retras au mers până în localitatea Vama unde s-au oprit în zona numită Puturoasa. Aici i-au solicitat fetei să susţină cu aceştia raporturi sexuale, ameninţând-o că în cazul în care va refuza o vor dezbrăca, îi vor lua telefonul mobil, şi o vor lăsa în pădure. De frică aceasta a întreţinut raporturi sexuale orale cu trei dintre cei cinci băieți. Într-un final fata a fost adusă înapoi în municipiul Satu Mare și a fost lăsată într-o staţie de taxi.

Împotriva celor trei violatori s-a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile iar împotriva ceilorlalți doi băieți acuzați de complicitate la viol s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel