Un nepot al lui Paul McCartney, jefuit sub ameninţarea cuţitului la Londra

Sir Paul McCartney a dezvăluit că unul dintre nepoţii săi a fost ameninţat cu un cuţit şi jefuit, relatează sâmbătă Press Association.

Fostul component al formaţiei The Beatles a declarat că hoţii au luat telefonul nepotului său în timpul incidentului petrecut recent în Londra. "Unul dintre nepoţii mei, unul dintre nepoţii mei mari, a fost jefuit şi i-a fost luat telefonul", a povestit artistul pentru The Times.

"El a spus că cel mai rău lucru a fost faptul că ar fi trebuit să-l bată pe tip (atacator - n.r.), apoi s-a întors şi s-a simţit laş. I-am zis: 'Nu, nu, nu! Tipul avea un cuţit şi ar fi putut să-l folosească'. Deci e înfricoşător zilele acestea", a adăugat McCartney.

Artistul în vârstă de 77 de ani a declarat că a trăit o experienţă similară în tinereţe, când a fost jefuit în Liverpool. "Când eram puşti, patru tipi mi-au furat ceasul. Aveam cam aceeaşi vârstă", a spus el pentru The Times.

Muzicianul, care este căsătorit cu cea de-a treia soţie, Nancy Shevell, este autorul unei cărţi pentru copii şi are opt nepoţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel