Un mort și doi răniți după ce un șofer a plonjat cu mașina într-o râpă

Interventie SMURD - foto ilustrativ
Interventie SMURD - foto ilustrativ

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite după ce un șofer a ajuns cu autoturismul într-o râpă. 

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite în urma unui accident produs, marţi, pe drumul judeţean DJ 293, la ieşirea din municipiul Dorohoi, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp.

Potrivit acesteia, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la revenirea pe bandă după efectuarea unei depăşiri. Şoferul în vârstă de 30 de ani, din judeţul Timiş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o râpă.

În urma accidentului, o femeie de 65 de ani a decedat, iar şoferul şi un pasager de pe scaunul din dreapta au fost răniţi.

Autoritățile au intervenit imediat la fața locului

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanţă şi unul de descarcerare, în condiţiile în care femeia de 65 de ani a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului.

"Una dintre victime a fost descarcerată de pompieri din autoturism şi a fost predată colegilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Şoferul vinovat de producerea accidentului nu se afla sub influenţa alcoolului. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel