Un microbuz care transporta persoane a luat foc în trafic, la intrarea în Bucureşti

Foto: ISU Dâmbovița
Foto: ISU Dâmbovița

Un microbuz de transport persoane a luat foc în trafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în apropierea localității Popești-Leordeni, județul Ilfov, după ce un microbuz de transport persoane a luat foc în deplasare. Incendiul a fost lichidat, nefiind persoane rănite. Trafic intens este și pe DN Centura București, pe raza localităților Mogoșoaia, Domnești și Berceni.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Județul Vâlcea: restricții de circulație în urma lucrărilor la partea carosabilă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară restricționat astăzi, 26 august, pe DN 7, DN 7A și DN 64, din județul Vâlcea, pentru efectuarea unor lucrări, după cum urmează: 

DN 7, km. 178+100 de metri – km. 191, pe raza localităților Râmnicu Vâlcea și Seaca, se lucrează la aplicarea marcajelor rutiere, între orele 13:00 - 18:00. Circulatia rutieră se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri de mers;DN 7A, km. 82 - 86, pe raza localității Voineasa (Obârșia Lotrului), au loc lucrări de reparații asfaltice, între orele 07:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație;DN 64, km. 105+960 de metri - km 112+738 de metri, pe raza localităților Stolniceni și Râureni, se efectuează lucrări de montare a parapetului de beton, între orele 08:00-18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe două din cele patru benzi de circulație.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel