Un manager de spital a organizat o petrecere, în plin val 5 al pandemiei. Polițiștii au spart cheful

Un manager de spital a organizat o petrecere, în plin val 5 al pandemiei. Polițiștii au spart cheful / Foto: Captură video PRO TV
Un manager de spital a organizat o petrecere, în plin val 5 al pandemiei. Polițiștii au spart cheful / Foto: Captură video PRO TV

O petrecere organizată, în plină pandemie, de managerul unui spital a fost întreruptă de polițiști.

Managerul Spitalului din Beiuș a organizat o petrecere, în plin val 5 al pandemiei, transmite PRO TV.  Polițiștii au intervenit sâmbătă seara și au întrerupt cheful. Petrecerea a avut loc la o pensiune de lângă oraș și au fost invitați mai mulți medici, asistente din spital, dar și politicieni locali. Oamenii legii susțin că întâlnirea acestora s-ar fi desfășurat încălcându-se toate restricțiile în vigoare. De cealaltă parte, managerul, susține că a vrut doar să poată socializa cu cei care muncesc în prima linie. Cert este că atât el cât și proprietarul pensiunii au fost amendați.

„Unicul scop al acestei întâlniri a fost realizarea unei conexiuni, dacă vreți, la nivel uman, intre toți cei care au, in mâinile lor, soarta pacienților noștri. Am intenționat să încerc să adun colegii mei într-un alt mediu decât spitalul.”, a spus Claudiu Lupău, managerul Spitalului Municipal Beiuș.

S-au dat amenzi în valoare de 8.000 de lei

Oamenii legii au aflat de petrecere în urma unui apel anonim. Ajunși la fața locului, ei au decis că legea a fost încălcată și au dat amenzi.

„Polițiștii au întrerupt un eveniment privat, respectiv o masă festivă, care se desfășura într-un spațiu închis, în incinta unei pensiuni încălcând, astfel, prevederile legale. În momentul intervenției polițiștilor, în imobil se aflau 17 persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei iar administratorul societății cu amendă in valoare de 5.000 de lei.”, a declarat comisar șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Date despre românii infectați cu noul coronavirus. Informații la zi - 10 ianuarie 2022

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 608 mai puțin decât în ziua anterioară. 239 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

În total, până astăzi, 10 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.848.641 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 14.468 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel