Un măgar a fugit din curtea unui restaurant unde urma să fie sacrificat. Imagini virale

Un măgar a fugit din curtea unui restaurant unde urma să fie sacrificat. Imagini virale - Video 九派新闻 Youtube
Un măgar a fugit din curtea unui restaurant unde urma să fie sacrificat. Imagini virale - Video 九派新闻 Youtube

Imagini care arată un măgar fugind în mare viteză din curtea unui restaurant din China, specializat în comercializarea unor preparate din carne de pui, au declanşat un val de glume pe reţelele de socializare, potrivit cotidianului cu profil economic National Business Daily, relatează marţi EFE.

Videoclipul a fost înregistrat pe 3 noiembrie de o femeie care se deplasa cu automobilul împreună cu fiica ei prin oraşul Linyi din provincia Shandong.

Ea a observat stupefiată un măgar care alerga cu mare viteză pe mijlocul şoselei, urmat de angajaţii unui restaurant din care animalul reuşise să fugă. Scena neobişnuită a declanşat un val de glume în rândul internauţilor chinezi pe reţele de socializare.

VIDEO

Pe reţeaua socială Weibo, un utilizator a publicat următorul mesaj: 'Dacă alergi suficient de iute, ne vedem pe internet, dacă alergi prea încet, ne vedem la masă'.

Cotidianul National Business Daily nu a precizat care a fost până la urmă soarta măgarului şi nici dacă angajaţii restaurantului au reuşit să îl prindă. În China, potrivit companiilor mass-media locale, aproximativ 4 milioane de măgari sunt sacrificaţi pentru carnea lor şi pentru proprietăţile pe care medicina tradiţională le acordă pielii acestora, conform Agerpres.

Alte imagini VIRALE. O femeie și-a speriat groaznic pisicile din casă după ce și-a pus o mască de felină

Două pisici au tras o sperietură incredibilă după ce stăpânii lor s-au gândit să le facă o farsă. Momentul a fost filmat și pus pe rețelele de socializare.

Clipul a devenit viral, stârnind amuzamentul internauților din toate colțurile lumii. Acțiunea s-a petrecut în Ponca City, Oklahoma, SUA. În imagini se poate vedea cum o persoană se îmbracă într-un costum negru și își pune pe față o mască care are chipul unei pisici.

O altă persoană care filmează cheamă felinele la masă. La un moment dat, acestea se sperie de persoana 'îmbrăcată' în felină. Cei doi tineri se amuză copios. Vezi VIDEO și continuarea articolului AICI!

Un câine Golden Retriever și un pisoi, prieteni virali pe Tik Tok. Lecție pentru oameni

Este bine cunoscută relația antagonică dintre pisici și câini, dar iată câ pot deveni cei mai buni prieteni.

Este și exemplul dat de un câine din rasa Golden Retriever care s-a împrietenit cu un pui de pisică. Videoclipul a devenit viral pe TikTok. În videoclipul postat pe rețeaua de socializare, jucăușul Golden Retriever, în vârstă de 2 ani, pe nume Lucy, își 'investighează' noul prieten pisoi.

Filmarea începe cu Lucy înconjurând cu grijă pisica. Se apropie încet de o adulmecare, urmată de o atingere ușoară pe noul companion. De asemenea, în numeroase alte filmări cei doi arată că se înțeleg de minune. VEZI VIDEO AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel