Un luptător din trupele speciale a decedat. Medicii au încercat imposibilul

Un luptător din cadrul trupelor speciale a decedat.

Mihai Ioan Moțica avea 44 de ani și era unul dintre polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Alba. Era unul dintre "băieții buni care intervin în cele mai periculoase situații. În ultimele zile s-a simțit rău, iar ieri a ajuns la spitalul din Alba Iulia, de unde a fost transferat la Cluj, aici fiind supus unei intervenții chirurgicale complicate", a transmis Poliția Română.

"Boala a lovit fără veste şi ni l-a luat pe colegul nostru Moţica Mihai, unul dintre luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, un om, un poliţist şi un prieten deosebit. A fost tenace, devotat, serios şi discret şi a luat parte, cu entuziasm, la toate misiunile în care a fost trimis, alături de colegii săi.

Suntem profund îndureraţi şi mâhniţi de această soartă nedreaptă şi suntem alături de soţia sa şi de cele două fetiţe, rugându-ne ca Bunul Dumnezeu să le mângâie sufletele. Dumnezeu să te aşeze între cei drepţi, dragul nostru coleg! Drum bun printre stele!", a transmis Colectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit celor de la Ziua de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel