Un localnic din Gura Vadului spune că Ferma Dacilor este construită ilegal pe terenul lui

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Un bărbat din Gura Vadului susține că Ferma Dacilor a fost construită ilegal pe o bucată din terenul său. 

Un nou scandal în cazul Fermei Dacilor. Corneliu Papina, un localnic din Gura Vadului, îl acuză pe Cornel Dinicu că a construit complexul pe o parte din terenul său.

Potrivit bărbatului, în acea zonă el deține două hectare de teren, iar Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, i-ar fi ocupat ilegal 1.500 de metri, din terenul său, loc pe care a construit complexul.

VEZI ȘI: Incendiu la Ferma Dacilor. Avocatul primarului spune că are filmări din care reiese că ar fi fost o mână criminală

Bărbatul s-ar afla în proces cu primăria

Corneliu Papina a declarat pentru Antena 3 CNN că acest lucru ar fi fost făcut cu ajutorul primarilor din ultima perioadă și că în prezent se află în proces cu primăria Gura Vadului pentru acest lucru.

Între timp, primarul actual al comunei Gura Vadului, fostul edil, dar şi un funcționar sunt cercetaţi în dosarul Ferma Dacilor. Potrivit procurorilor, atât primarul actual al comunei Gura Vadului, Nicolae Marius Sora, cât și fostul primar, Constantin Lungu, dar și un funcționar din primărie au emis certificate de atestare a extinderii construcției, omițând să verifice îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege. Cei trei sunt cercetați pentru fals intelectual și abuz în serviciu.

VEZI ȘI: Dinicu de la Ferma Dacilor și patronii din acte au fost reținuți. Parchet: Sursa probabilă a incendiului: Efectul termic al curentului electric. Fostul și actualul primar, cercetați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel