Un loc de parcare s-a vândut cu 1,3 mil. dolari în Hong Kong

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Un singur loc de parcare s-a vândut cu 1,3 milioane de dolari.

Conform BBC, Hong Kong ar fi înregistrat cel mai scump loc de parcare din lume, după ce un astfel de spațiu a fost vândut cu 1,3 milioane dolari. Acesta ar fi fost unul dintre cele câteva locuri de parcare disponibile într-o locație rezidențială de ultra-lux din cea mai prestigioasă zonă a orașului, The Peak (n.r., Vârful), spune presa locală.

Locația Mount Nicholson care are vedere asupra Portului Victoria conține unele dintre cele mai scumpe cămine ale Asiei. Hong Kong-ul este un spațiu foarte aglomerat, fie că vorbim despre locuit sau parcat mașina, astfel că prețul crește pe măsură. 7,5 milioane locuitori trăiesc în Hong Kong, iar densitatea populației este de 6.300 locuitori/km2.

Recordul precedent fusese stabilit în 2019 și nu depășea un milion de dolari

Locul de parcare care deținea anterior titlul de cel mai scump din istorie a fost vândut în 2019, pentru 980.000 dolari. Wheelock Proprieties, agenția imobiliară care vinde locațiile din Mount Nicholson, nu a răspuns imediat dreptului la replică.

O localnică a cartierului The Peak a fost jefuită de hoți

O vârstnică de 90 de ani din Hong Kong a rămas fără 26,6 milioane euro după ce niște escroci s-au dat drept oficiali chinezi, transmitea poliția în aprilie. Delincvenții s-au dat drept oficiali de securitate care investighează o faptă penală în China. Femeii i s-a transmis că identitatea sa a fost furată și utilizată în țară. Ea a fost constrânsă ulterior să facă 11 depuneri într-un cont bancar, între august 2020 și ianuarie 2021, pentru a finanța presupusa anchetă.

Oamenii legii arestaseră un tânăr de 19 ani care a fost eliberat pe cauțiune. Întregul incident a fost descoperit abia după ce un ajutor domestic al femeii a alertat-o pe fiica angajatoarei în legătură cu activități suspicioase. Vârstnica trăia de una singură, dar cu personal de casă, în cel mai important cartier din Hong Kong, The Peak.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel