Un livrator din București, prins drogat la volan, s-a enervat pe polițiști: "Hai mai repede, că trebuie să duc mâncarea! Se răcește și primesc reclamație!"

Foto: DGPMB
Foto: DGPMB

Un livrator de mâncare din București s-a arătat foarte revoltat că trebuie să dea explicații polițiștilor, deși a fost depistat drogat la volan. 

Scene desprinse parcă din filme de comedie s-au petrecut noaptea trecută în Capitală: un livrator a fost depistat drogat la volan, numai că acesta, în loc să fie îngrijorat cu privire la propria soartă, era mai degrabă supărat că polițiștii îl rețin prea mult pentru formalități și se răcește mâncarea pe care trebuie să o livreze clientului.

"Păi hai mai repede că mi se răcește mâncarea și face ăla reclamație!" striga acesta către polițiști care s-au apucat de procesul verbal. Din păcate pentru "îngrijorarea" livratorului, comanda a fost compromisă și asta pentru că în mod evident, acesta nu a mai fost lăsat de polițiști să-și continue drumul. Mai mult decât atât, acesta a fost condus la spital pentru confirmarea rezultatului  inițial rezultat din aparatul drog-test. La spital i-au fost prelevate probe biologice. 

Totul a făcut parte dintr-o campaniei a Poliției Rutiere din Capitală pentru prevenirea consumului de alcool și droguri la volan. 

Tinerii teribiliști se filmează și postează totul pe Tik Tok

În ultima perioadă, o nouă "modă" face furori printre tinerii teribiliști. Aceștia fac gesturi ilegale pe care apoi le postează pe Tik Tok pentru a se lăuda prietenilor. 

Cel mai recent caz este al unui tânăr din Brașov care s-a filmat la volanul unei mașini de poliție, iar apoi a postat imaginile pe TikTok, iar acesta a fost reţinut sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de poliţiştii braşoveni, a informat IPJ Braşov.

Poliţiştii braşoveni au stabilit că acesta are 19 ani şi este din judeţul Ilfov.

IPJ Braşov a efectuat verificări interne pentru a stabili dacă tânărul, care apare într-o filmare, devenită virală pe reţelele de socializare, a avut sau nu acceptul poliţiştilor să conducă o autospecială la volanul căreia a fost filmat.

Potrivit IPJ Braşov, autospeciala de poliţie în care se afla tânărul, care nu este poliţist, aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar filmarea a fost realizată miercuri seara.

Tânărul în cauză apare pe TikTok într-un clip de câteva zeci de secunde, în care, aflat la volanul unei maşini de Poliţie, merge "într-o intervenţie" şi "verifică" alţi tineri care ar fi perturbat ordinea şi liniştea publică.

"Băi, băieţi, daţi şi voi muzica mai încet şi vă rog eu frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici. Vă rog eu frumos", le spune el "petrecăreţilor", care îi răspund "Bine şefule, ne scuzi de deranj".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel