EXCLUSIV  Un lider PNL recunoaște cine a fost cel mai bun șef din Sănătate

Cristian Bușoi, liderul PNL București, a recunoscut cine a fost cel mai bun președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Este vorba despre Vasile Ciurchea.

"S-au recuperat 80% din banii românești pentru cardul de sănătate trecându-l pe proiecte europene. Este un plus al conducerii Casei de Sănătate. Este al domnului Vasile Ciurchea. Vasile Ciurchea este un om care a făcut treabă la Casa Națională de Asigurări de Sănătate", a zis Cristian Bușoi la interviurile DC News Live.

 Răspunsul integral îl găsiți după minutul 31:

Vasile Ciurchea era la conducerea CNAS din iunie 2014, fiind numit în funcţie prin decizie a premierului de atunci, Victor Ponta. În decizia de numire în funcţie se arăta că Vasile Ciurchea va fi membru în Consiliul de Administraţie al CNAS până la expirarea mandatului, în 17 iunie 2017 şi va exercita şi funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

[citeste si]

Ciurchea a mai fost preşedinte al CNAS şi din februarie 2007 până în ianuarie 2009, când a fost înlocuit de Irinel Popescu, prin decizie luată de premierul de atunci, Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel