Un liceean român, în distribuţia unui serial produs de HBO

Un tânăr din Botoșani, elev al Colegiului Naţional A.T.Laurian şi membru al "Drama Club", trupa de teatru a Colegiului, a devenit actor în "Valea mută", o mini-serie produsă de HBO Europe şi realizată integral în România.

Theodor Şoptelea a fost propus de fotograful oficial al Festivalului Ideo Ideis, ce se desfăşoară în fiecare vară de câţiva ani încoace la Alexandria, scrie stiribotosani.ro.

Filmările noii producţii au început în luna mai, în regia lui Marian Crişan, cel care a câştigat cu "Megatron" trofeul Palme D'Or la Cannes pentru cel mai bun scurtmetraj.

"Valea Mută" este un thriller interesant, văzut prin ochii a doi adolescenţi a căror întâlnire clandestină se transformă într-un coşmar. Seara celor doi este întreruptă în mod dramatic de o crimă la care sunt martori fără voie.

"Copilul provincial din Botoșani nu prea a existat în "Valea Mută", iar asta mă bucură extrem de mult. Super-echipa de acolo m-au tratat exact ca pe un coleg, ca pe un profesionist, nu m-au menajat mai mult decât trebuie, nu m-au extras subtil din vibrația tensiunii si profesionalismului de acolo, etc. (...) Rolul ăsta înseamnă pentru mine una dintre cele mai marcante experiențe de până acum, înseamnă o oportunitate și o responsabilitate mare", a declarat Theodor Şoptelea pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel