Radu Herjeu, pentru Arșinel: Pentru mine nu veţi mai fi un Maestru

alexandru_arsinel_operatie_32500400
alexandru_arsinel_operatie_32500400

Radu Jerjeu, jurnalist la RTV, a scris pe blogul personal un articol prin care explică de ce Alexandru Arșinel a încetat să mai fie Maestru pentru el. 

Radu Herjeu își amintește că actorul Alexandru Arșinel i-a cerut bani pentru a accepta invitația la un interviu. În ciuda acestei atitudini, jurnalistul spune că a continuat să zâmbească la cupletele lui cu Stela Popescu. Cât despre operația prin care a trecut actorul, Radu Herjeu scrie că "În primă fază, m-am bucurat când am aflat că a fost operat cu succes".

Peste rând sar doar vedetele 

Însă, reacția vedetei Alexandru Arșinel a dovedit că peste rând sar doar vedetele. Radu Herjeu a scris că "nu gestul omului Arşinel, de a scăpa repede de suferinţă şi de a-şi creşte şansele la încă mulţi ani de viaţă de acum înainte, m-a supărat! Ci reacţia vedetei Arşinel, când a trebuit să răspundă unora dintre afirmaţiile făcute de Emanuel fără răutate şi fără rea voinţă".

"Bolnavii din țara în care vă pare rău că v-ați născut"

Jurnalistul a adăugat: "Mi s-a părut nedemn modul în care s-a dat lovit în statutul său, felul în care, în subsidiar, a lăsat să se înţeleagă că acesta e mai important decât al altor bolnavi, care, poate, n-au făcut atât de mult pentru români". El a adăugat: "Bucuraţi-vă în intimitate de şansa avută şi folosită! Dar nu-i trataţi astfel pe toţi ceilalţi suferinzi care aşteaptă, de multe ori zadarnic, să ajungă pe primul loc al unei liste din România, ţară în care vă pare rău că v-aţi născut".

"Pentru asta, de astăzi, pentru mine nu veţi mai fi un Maestru!", a conchis Radu Herjeu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel