Un jurnalist din Giurgiu a fost bătut de un funcționar public

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Polițiștii din Giurgiu au deschis un dosar penal după ce un jurnalist a fost bătut în stradă de un funcționar public. Totul a pornit de la o problemă banală. 

Un jurnalist din Giurgiu a fost bătut de un funcționar public. Totul a pornit de la un geam lăsat deschis. Kirițescu Patrik, jurnalistul bătut, a relatat totul în direct la România TV. Un dosar penal a fost deschis în acest caz. 

”Suntem vecini de palier, locuim la aceeași adresă. Stăm la etajul 7 într-un bloc. Toată problema noastră a fost un geam pentru care eu îi solicitam să fie închis, iar el îl deschide tot timpul. Pe acel geam intrau mereu porumbei care își fac toate nevoile pe scara noastră, e curent, mizerie de nedescris, iar domnul doar ca să îmi facă în ciudă îl tot deschidea. Dânsul lucrează la Trezorerie. Să știți că am vânătăi în mai multe locuri pe corp. Mi-a îndoit un termos foarte solid, din oțel. L-am oprit ieri în stradă și a început să mă înjure, apoi să mă lovească. Am fost la poliție și am depus plângere, am fost și la IML astăzi pentru concediu medical pentru 10 zile”, a declarat Kirițescu Patrik, jurnalist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel