Un judecător, acuzat că a luat mită mai multe tone de îngrăşământ agricol

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un judecător din Olt este acuzat că a luat mită mai multe tone de îngrăşământ agricol.

Un judecător din județul Olt este urmărit penal după ce a fost acuzat ar fi primit în schimbul unei decizii de condamnare la închisoare cu executare o cantitate mare de îngrășământ, transmite Antena 3 CNN.

Este vorba despre magistratul Miu Matei de la Judecătoria Caracal. Acesta este acuzat de rudele unui condamnat că ar fi luat mită de la liderii unui clan rival. Mai exact, aceștia susțin că judecătorul ar fi luat mită cinci tone de azotat de amoniu pentru redeschiderea unui dosar care a stat mulți ani pe masa procurorilor din Caracal și care a ajuns să fie clasat pentru că, între timp, faptele s-au prescris. În dosar erau vizate două clanuri din Drăgășești, Olt. 

Cine ar fi cumpărat îngrășământul

În momentul în care judecătorul Miu Matei analiza dosarul respectiv, împotriva sa a fost formulat un denunț prin care era acuzat că victima din dosar îi vânduse soției sale îngrășământ agricol. Denunțul ar fi fost însoțit de factura și chitanța emise în urma tranzacției.

Ulterior cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Aceștia au început urmărirea penală împotriva judecătorului și fac cercetări pentru a stabili dacă acuzațiile sunt fondate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel