Un judecător a tras la răspundere un bolnav de cancer pentru că nu se îngrijește de peluza din fața casei

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un judecător american s-a luat de un pacient bolnav de cancer, pentru că nu își tunde iarba de pe peluza din fața casei. 

În cei trei ani de când a fost diagnosticat cu cancer, Burhan Chowdhury a avut dificultăți în a-și întreține curtea și a-și păstra proprietatea din suburbia Detroit. La o înfățișare recentă în cadrul Tribunalului statului Michigan prin intermediul Zoom, bărbatul în vârstă de 72 de ani s-a chinuit să respire în timp ce i-a explicat unui judecător că este ”foarte slab” și nu poate curăța iarba care a împânzit proprietatea în timpul verii, scrie The Washington Post

Dar judecătorul districtului 31, Alexis G. Krot, nu a dat urmă de pic de simpatie pentru Chowdhury. În schimb, aceasta l-a făcut de rușine la propriu pe pacientul bolnav de cancer pentru problema cartierului din Hamtramck, Michigan și chiar a exprimat dorința de a-i fi acordat o pedeapsă. 

L-a amendat pe bărbatul bolnav de cancer

După ce i-a acordat lui Chowdhury o amendă de 100 de dolari pentru că nu a ținut pasul cu întreținerea locuinței, Krot a numit cantitatea de iarbă de pe aleile sale ”total nepotrivită”. Când Chowdhury a reiterat că era ”foarte bolnav”, Krot a spus că incapacitatea lui de a ține pasul cu nevoia de curățenie a proprietății sale este inexcuzabilă.

Un videoclip cu schimbul de replici din sala de judecată a fost distribuit pe rețelele de socializare, atitudinea judecătoarei fiind blamată, audierea fiind una de rutină. 

”Vecinii nu ar trebui să se uite la asta”, i-a spus Krot. ”Ar trebui să-ți fie rușine!”, a exclamat judecătoarea. 

”Nu mă așteptam să țipe la noi”

”Modul în care a spus că tatăl meu ar fi trebuit să primească o pedeapsă cu închisoarea, asta m-a deranjat cu adevărat. Am fost cu adevărat șocat de asta. Nu mă așteptam să țipe la noi într-o astfel de situație”, a declarat fiul lui Chowdhury, în vârstă de 33 de ani, pentru The Washington Post. 

Krot nu a răspuns imediat acuzațiilor aduse. Rolul său de judecător o împiedică să comenteze cazul. 

Burhan Chowdhury și familia sa au venit pentru prima dată în Statele Unite din Bangladesh în 2010, stabilindu-se în cele din urmă cu normă întreagă în Michigan în 2014, a spus fiul său. Ei și-au cumpărat casa actuală în Hamtramck, situată la aproximativ șase mile de centrul orașului Detroit, în 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel