Un japonez a aruncat cenușa soției în toaleta unui supermarket!

A vrut să se răzbune pentru toate lucrurile pe care i le-a făcut când era în viață și i-a aruncat cenușa în toaletă! Deși a recunoscut că nu îi pare rău pentru fapta comisă, bărbatul în vârstă de 68 de ani, din Tokyo – Japonia, s-a predat poliției. 

Înainte ca bărbatul să mărturisească actul inuman comis, polițiștii care au găsit maxilarul în toaleta supermarketului încercau să explice într-un mod logic apariția stranie a acelor resturi umane.

Omul a explicat că de-a lungul anilor, relația cu soția sa ajunsese într-un punct de nesuportat. Potrivit ziarului Yomiuri Shimbun, ura bărbatului creștea pentru că viața lui înainte ca ea să moară era un calvar. Soția acestuia a murit luna trecută la vârsta de 64 de ani. Bărbatul a luat rămășițele incinerate și s-a hotărât să se debaraseze de ele aruncându-le în toaleta supermarketului.

Procurorii cercetează cazul și au în vedere “abandonarea cadavrului” -  așa cum explică purtătorul de cuvânt al poliției – pentru că aruncarea oriunde altundeva dincolo de locul desemnat în acest scop al rămășițelor unei persoane se pedepsește conform legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel