Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro. Ce a făcut cu ei - FOTO

Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro. Ce a făcut cu ei / Foto: Pixabay
Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro. Ce a făcut cu ei / Foto: Pixabay

Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro.

Un jandarm, aflat în timpul liber, a găsit pe o stradă din Năvodari, în interiorul unei agende, suma de 1.500 de euro. Bărbatul a luat banii și a început în căutarea celui care i-a pierdut pentru a-i înapoia. Potrivit Jandarmeriei Constanţa, plt. maj. Daniel Târsână, va fi propus acum pentru emblema de onoare a MAI.

Indiciul găsit de bărbat în interiorul agendei

"El este Daniel, colegul nostru care locuiește cu familia în Năvodari și în după-amiaza zilei de 06 iulie s-a dus la grădiniță să-l ia acasă pe Tudor, băiețelul lor de patru ani. În drumul spre casă, pe strada Ogorului, a observat o agendă, iar în interiorul acesteia erau 1500 de euro. A întrebat persoanele care se aflau în acel moment pe stradă dacă au pierdut ceva. Pentru că răspunsul trecătorilor a fost negativ, a mai rămas în zonă încă 30 de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma de bani. Pentru că se grăbea, seara intra în serviciu, s-a deplasat la domiciliu și a căutat în agendă, indicii care să-l ducă către persoana care a pierdut suma de bani. A doua zi, a căutat cu atenție în agendă și a observat într-un colț, un număr de telefon.

A sunat și la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a spus că are o cumnată în Năvodari și că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă. Subofițerul s-a prezentat, i-a dat acesteia numărul de telefon și în aproximativ 10 minute a fost sunat de doamna Ileana. S-a deplasat la domiciliul acesteia, a întrebat-o câteva date specificate în agendă și i-a înmânat suma de bani. Aceasta i-a mulțumit lui Daniel și a mărturisit, în lacrimi, că nu mai credea că o să mai recupereze banii necesari la renovarea casei. A mai adăugat că suma de bani crede că i-a căzut din geantă când a scos o sacoșă pentru a face cumpărături.Pentru acest lucru, plt. maj. Târsână Daniel va fi propunerea noastră pentru emblema de onoare a MAI.Felicitări Daniel!", se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Mobile Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel