Un jandarm de la Centrala Nucleară Cernavodă a vrut să se sinucidă

Un jandarm de la Centrala Nucleară Cernavodă a vrut să se sinucidă  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un jandarm de la Centrala Nucleară Cernavodă a vrut să se sinucidă / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un jandarm de la Centrala Nucleară de la Cernavodă ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Update:

Un jandarm de la Unitatea Specială de Pază Cernavodă este în stare gravă după ce, marţi dimineaţa, s-a împuşcat cu arma din dotare, în timpul serviciului, a informat Jandarmeria Română. 'În această dimineaţă, un jandarm din cadrul Unităţii Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciul de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului. De urgenţă, după acest incident, la ora 7:47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate.

Subofiţerul a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor', a transmis Jandarmeria. Conform sursei citate, până în prezent nu se cunosc cauzele acestui eveniment. Subofiţerul are 44 de ani, iar la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea', victima este în stare de comă, fiind intubată de medicul de pe elicopterul SMURD, precizează Agerpres.

Știre inițială:

Potrivit Antena 3, un jandarm de la Centrala Nucleară Cernavodă a încercat să-și pună capăt zilelor. Acesta se afla în post și ar fi folosit armamentul din dotare pentru a-și lua viața.

Nicolae Dan, purtătorul de cuvânt al Unității Speciale de Jandarmi, a venit cu precizări:

„Avem un incident la nivelul Unității Speciale. Este vorba de o posibilă tentativă de suicid. Colegul nostru era de serviciu, nu a prezentat niciun fel de indiciu că ar fi urmat o asemenea tragedie. I s-a acordat primul ajutor, a fost ridicat de serviciul de ambulanță și a plecat către o unitate medicală. Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenție, iar la un moment dat s-a izolat într-o cameră. Acolo s-a întâmplat. “

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel