Un italian din Bihor, care ar fi amenințat un ofițer Antidrog din Oradea, a fost găsit în Calabria

Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Fotografie de la Kindel Media: Pexels

Un italian rezident în comuna bihoreană Sântandrei a fost prins în Italia, după o acţiune complicată în timpul căreia fugarul a reuşit chiar să evadeze la un moment dat.

 

Federico Putorti, în vârstă de 35 ani, a fost capturat după ce polițiștii au fost nevoiți să foloească focuri de arme, relatează ebihoreanul.ro.

Acesta i-ar fi transmis un mesaj de ameninţare ofiţerului de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate din Oradea care coordonase ancheta împotriva sa în România.

„Şi tu, Rareş Buştean, tu eşti mereu în gândurile mele, vei fi primu… Promis de Calabria!”, a scris Putorti pe contul său de Facebook, unde publica fotografii şi filmuleţe din călătorii prin staţiuni de lux, îşi lua peste picior urmăritorii şi îi acuza pe procurori şi poliţişti de corupţie şi măsluirea dovezilor, ba chiar făcea demonstraţii de mânuire a pumnalului, scrie sursa citată.

Inițial, Putorti a fost prins în luna decembrie, chiar în oraşul său natal, Reggio Calabria, din regiunea Calabria situată în sudul Italiei.

Bărbatul avea acte de identitate false, pe numele unui cetăţean român, scrie Brescia Today.

Înainte să fie transferat la închisoare, Putorti s-a plâns de dureri la braţ, şi a fost dus la spital. Cu acest pretext a reușit să evedeze, după ce poliţiştii i-au scos cătuşele pentru a permite medicilor să-l examineze.

El a fost prins încă o dată, chiar în timp ce încerca să ajungă la o rudă, fiind urmărit şi oprit în final cu focuri de armă de agenţii unei echipe mobile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel