Un italian a venit la vaccinare cu un braț... FALS. Moment ridicol. ”Piele cauciucată și rece”

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un bărbat a încercat să scape de vaccinare, venind cu un braț de silicon care părea extrem de real. 

Un italian care și-a dorit un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 fără să-și facă vaccinul s-a dus pentru inoculare cu un braț fals, spun oficialii citați de BBC. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a ajuns la vaccinare cu o matriță de silicon acoperindu-i brațul adevărat, în speranța că va trece neobservat.

Dar o asistentă nu a putut fi păcălită, iar bărbatul a fost acum reclamat la poliție. Asistenta a declarat presei locale că, atunci când i-a suflecat mâneca, a găsit pielea ”cauciucată și rece”, pigmentul fiind diferit. După ce a fost descoperit, bărbatul a încercat să o convingă pe asistentă să facă o excepție, relatează La Repubblica. Dar, în schimb, aceasta l-a denunțat la poliție pentru fraudă.

Poliția a deschis o anchetă pe numele bărbatului

Poliția locală investighează acum incidentul din Biella, nord-vestul Italiei, iar oficialii locali au criticat acțiunile bărbatului.

”Cazul este ceva ridicol, mai ales că vorbim despre un gest de o gravitate enormă”, a declarat șeful guvernului regional din Piemont, Albert Cirio, într-o reacție pe Facebook. Acesta a mai spus că trucul este ”inacceptabil în fața sacrificiului pe care întreaga noastră comunitate l-a făcut în timpul pandemiei, în ceea ce privește viețile umane, costurile sociale și economice”.

Bărbatul ar fi fost un lucrător sanitar, care a fost suspendat din serviciu pentru că nu fusese vaccinat. Vaccinul este obligatoriu pentru toți lucrătorii sanitari din Italia.

Metoda nu ar fi nouă

La Repubblica sugerează că incidentul poate să nu fi fost unul unic, indicând un mesaj de pe rețelele de socializare care ar fi putut fi scris de bărbat. Postarea de pe Twitter citată de ziar conținea imaginea unui costum de jumătate de corp, imitând partea superioară a trunchiului la bărbați, care a fost vândut pe Amazon pentru 488 euro.

”Dacă merg cu asta, vor observa ei? Poate că sub silicon chiar voi pune niște haine suplimentare pentru a evita ca acul să-mi ajungă la brațul adevărat”, ar fi scris utilizatorul Twitter.

Incidentul vine înaintea înăspririi regulilor în Italia pentru cei care nu au fost vaccinați. Din august, italienii au nevoie de un ”permis verde” COVID-19, care să ateste dovada vaccinării, un test negativ sau recuperarea după boală, pentru a accesa gările, cinematografele, restaurantele, sălile de sport și piscinele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel