Un instructor de dans brașovean a fost arestat pentru că a întreținut relații cu trei minore

Sursă foto: Pexels (Kindel Media)
Sursă foto: Pexels (Kindel Media)

Un brașovean de 29 de ani, instructor de dans, a fost arestat pentru că a întreținut relații sexuale cu trei minore. 

Un bărbat de 29 de ani, instructor de dans, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind bănuit că, în ultimii patru ani, a întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, a informat, vineri, IPJ Braşov, citat de Agerpres. 

Bărbatul ar fi făcut prima victimă - o cursantă - în 2018, însă mama acesteia a depus reclamaţie abia anul acesta.

"Din cercetări a reieşit că un bărbat, în vârstă de 29 ani, în calitate de instructor de dans sportiv, ar fi transmis unei cursante, în repetate rânduri, fotografii şi imagini de natură sexuală. Ulterior, ar fi întreţinut cu aceasta acte sexuale consimţite. Faptele ar fi avut loc în cursul anului 2018, sesizarea poliţiei fiind efectuată de către mama persoanei vătămate la data de 29 martie 2022. În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 2019-2021, profitând de aceeaşi calitate, de instructor de dans sportiv, bărbatul ar fi transmis unei alte minore, fotografii ce îl prezentau în ipostaze intime şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale consimţite. De asemenea, în perioada martie-aprilie 2020, bărbatul ar fi transmis unei a treia minore, pe conturile de socializare, imagini cu conţinut pornografic", se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Instructorul are acum dosar penal

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior, instanţa de judecată emiţând un mandat de arestare pe numele acestuia.

La data de 31 martie 2022, instanţa de judecată a emis, pe numele său, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

El este cercetat, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor - cinci acte materiale şi coruperea sexuală a minorilor - trei acte materiale, a precizat sursa citată. 

Un polițist ”s-a jucat” cu fiul său de 5 ani

Reprezentanții Prefecturii Alba au declarat că bărbatul este angajat într-adevăr în cadrul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Alba. Potrivit DGASPC Alba un reprezentant al Direcției a fost prezent la audierea copilului, iar mama acestuia a fost informată despre faptul că minorul poate beneficia de consiliere psihologică.

„Poliția municipiului Alba Iulia a solicitat prezența unui reprezentant al DGASPC Alba în momentul audierii minorului. Psihologul instituției, prezent la audiere a informat-o pe mama acestuia despre serviciile de care poate beneficia de la DGASPC Alba, respectiv consiliere psihologică. Mama copilului a informat reprezentanții Direcției că în momentul în care consideră necesară o intervenție ne va solicita sprijinul”, a declarat Elena Firu. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel