Un ieșean care s-a masturbat în văzul lumii a fost condamnat

Ieșean condamnat după ce s-a masturbat în gară / Imagine de succo de la Pixabay
Ieșean condamnat după ce s-a masturbat în gară / Imagine de succo de la Pixabay

Un bărbat din Iași care s-a masturbat în văzul lumii și-a aflat sentința.

Un bărbat din comuna Miroslava, județul Iași, care s-a masturbat în văzul lumii în urmă cu un an, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru ultraj împotriva bunelor moravuri, scrie BZI.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe bărbat să urmeze un tratament medical, fiind diagnosticat cu tulburare organică de personalitate de tip emoţional-instabil, sindrom de dependenţă etanolică şi exhibiţionism.

Individul fusese reținut între 3 și 4 martie 2020 după ce, la finele lunii februarie, și-a expus organele genitale și s-a masturbat în gară, în fața unei tinere de 18 ani. Fata a mers speriată la polițiști și le-a povestit cele întâmplate.

Reprezentanții Poliției transmiteau la acea vreme că „poliţiştii de la Transporturi au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. El a fost reţinut pentru 24 de ore. Agenţii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi au identificat un bărbat de 62 de ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În timp ce s-ar fi aflat în staţia Căi Ferate Iaşi, el ar fi comis acte de exhibiţionism. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”.

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel