Urmărește emisiunea live


Un ieșean a sărit din mașină înainte ca aceasta să fie lovită de tren și și-a lăsat soția în urmă

Un ieșean a sărit din mașină înainte ca aceasta să fie lovită de tren și și-a lăsat soția în urmă / Foto: Pixabay
Un ieșean a sărit din mașină înainte ca aceasta să fie lovită de tren și și-a lăsat soția în urmă / Foto: Pixabay

Un ieșean a sărit din mașină înainte ca aceasta să fie lovită de tren, dar și-a lăsat soția în urmă.

Un ieșean a reușit să sară din mașină înainte ca aceasta să fie lovită de tren, dar și-a abandonat soția în autoturism, scrie Ziarul de Iași. Ca prin miracol, femeia  de 29 de ani a supraviețuit. Mai mult, aceasta s-a ales doar cu câteva răni ușoare. 

Accidentul feroviar a avut luni în satul Larga Jijia, din comuna ieșeană Movileni. O mașină Ford în care se aflau două persoane a fost acroșată de un tren de pasageri. Bărbatul și-a lăsat soția în urmă, dar din fericire aceasta supraviețuit. Echipajele de intervenție sosite la fața locului au găsit-o conștientă și cooperantă, cu traumatisme minore.

La locul accidentului au intervenit două echipaje speciale, dintre care unul de descarcerare și un altul de terapie intensivă SMURD. Cei doi soți au fost transportați la spital cu diferite traumatisme ușoare.

Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un tir, la Giurgiu 

În noaptea de sâmbătă spre duminică a avut loc un accident pe DN 5B, în dreptul localităţii Bălănoaia, între un tren cu 23 de vagoane încărcate cu păcură şi benzină şi un TIR care transporta piese auto.

În urma accidentului mecanicul de locomotivă şi şoferul de TIR au suferit atacuri de panică, dar nu au fost răniţi. TIR-ul a fost străpuns de locomotivă şi dus aproximativ 50 de metri pe calea ferată, avariind tronsonul de cale ferată respectiv. Câteva sute de litri de combustibil s-au scurs pe pământ din rezervoarele locomotivei şi ale autotrenului, conform Agerpres.

Traficul a fost reluat duminică pe DN 5B, în dreptul localităţii Bălănoaia.

Un tren de călători a derajat în județul Cluj

Joi, un tren de călători a deraiat în joi dimineață în județul Cluj. CFR Călători a anunțat că ”s-a produs un deranjament în circulaţia trenului R 3081”, relata România TV. 

„CFR Călători informează că astăzi, 8 iulie 2021, in zona Câmpia Turzii – Valea Florilor s-a produs un deranjament în circulaţia trenului R 3081. Călătorii din tren au fost preluaţi de trenurile în circulaţie către destinaţia finală. Nu a fost afectată siguranţa călătorilor. Cauzele care au condus la producerea acestui deranjament sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la faţa locului. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranţa călătoriei”, transmitea atunci CFR Călători.

'Forţe şi mijloace din cadrul CFR au acţionat pentru degajarea zonei şi traficul a fost reluat pe DN 5B în urmă cu puţin timp. Pompierii asigură în continuare măsurile PSI', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel