Un ied cu urechi extraordinar de lungi face senzație în Pakistan. Proprietarul se teme să nu fie deocheat / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Simba, un ied cu urechi extraordinar de lungi, a devenit vedetă în Pakistan.

Un ied cu urechi extraordinar de lungi a devenit o vedetă media în Pakistan, proprietarul său spunând că iedul trebuie înscris în Cartea Recordurilor. Simba trăiește în Karachi, unde s-a născut luna trecută, cu urechi uimitor de lungi care au crescut și mai mult, ajungând la 54 de centimetri (21 de inci).

Crescătorul Mohammad Hasan Narejo spune că a abordat Guinness World Records pentru a vedea dacă iedul poate intra în Cartea Recordurilor, deși o categorie pentru „capra cu cele mai lungi urechi” nu apare în prezent pe site-ul web al organizației.

„În 10 până la 12 zile de la naștere, a apărut deja în toate mass-media naționale și internaționale și a câștigat un concurs de frumusețe”, a spus, cu mândrie, Narejo.

Urechile iedului sunt extraordinar de lungi

Urechile lui Simba sunt atât de lungi încât Narejo trebuie să le îndoaie peste spate pentru a împiedica iedul să le calce.

El a proiectat, de asemenea, un ham. astfel încât Simba să-și poată ține urechile în jurul gâtului.

Narejo se teme de atenția pe care Simba a atras-o -- inclusiv de la crescătorii rivali -- și a recurs la rugăciune și tradiție pentru a încerca să alunge orice rea voință din partea altora.

„Citim versete coranice și suflăm peste el ca să nu fie deocheat”, a spus Narejo.

„Urmând o tradiție îndelungată pe care am moștenit-o de la bătrânii noștri, am prins în jurul lui un fir negru care este întărit cu versete coranice”.

Narejo plănuiește să-l crească pe Simba pentru a promova imaginea Pakistanului ca națiune de top în creșterea caprelor.

„Numele lui Simba din Pakistan trebuie să cutreiere lumea întreagă”, a spus el, conform France 24.

Cum au apărut câinii? Cercetătorii dezleagă misterul

Povestea despre modul în care lupii cenuşii au devenit câinii de companie de astăzi a primit o nouă întorsătură, cercetările sugerând că tovarăşii noştri blănoşi au apărut nu doar dintr-o populaţie de strămoşi sălbatici, ci din două.

Din punct de vedere genetic, câinii sunt cei mai asemănători cu vechii lupi siberieni, dar nu sunt strămoşi direcţi şi rămân o mulţime de întrebări.

Câinii au fost primele animale domesticite de către oameni, un eveniment despre care se crede că a avut loc undeva între 15.000 şi 30.000 de ani în urmă.

„Majoritatea celorlalte animale au fost domesticite după apariţia agriculturii", a declarat Dr. Anders Bergström, primul autor al cercetării de la Institutul Francis Crick.

„Cred că este un lucru foarte fascinant faptul că oamenii din epoca glaciară ar fi plecat şi ar fi format această relaţie cu acest prădător feroce". Dar modul în care s-a produs acest proces rămâne neclar. „Nu ştim unde s-a întâmplat, care a fost grupul uman care a făcut acest lucru, dacă s-a întâmplat o singură dată sau de mai multe ori şi aşa mai departe", a spus Bergström. „Aşa că rămâne unul dintre marile mistere din preistoria umană" (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel