Un hoț a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului

Un hoț a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului / Foto: Pixabay, de NeiFo
Un hoț a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului / Foto: Pixabay, de NeiFo

Un bărbat a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului.

Furt neobișnuit în statul american Wisconsin. Un bărbat a furat o mașină cu tot cu soția proprietarului, transmite Pro Tv. Se pare că femeia adormise pe bancheta din spate a mașinii, iar soțul ei a coborât să alimenteze la o benzinărie.

În acel moment un individ a urcat în automobil și a demarat, fără să știe că mai era cineva cu el în mașină. Când s-a trezit victima a reușit să sune la la urgențe.

"Eram într-o benzinărie... Soțul meu abia coborâse din mașină", i-a spus victima angajatei de la serviciul de urgență. 

Apoi, femeia a mărturisit că nu știe unde se află. Ulterior, ea a intrat într-un dialog cu individul care furase mașina. 

"Nu, nu, nu-ți spun nimic pentru că sunt foarte speriată. Trebuie să te întorci", i-a spus femeia bărbatului, conversația dintre cei doi fiind înregistrată de cei de la serviciul de urgență deoarece femeia nu a închis apelul. Ulterior, pe înregistrare se aude cu individul îi spune femeii că va întoarce mașina, dar nu o face, își continuă drumul într-o direcție necunoscută.

Cum a fost salvată femeia

Soția proprietarului mașinii furate a declarat poliției că hoțul i-ar fi spus că este șofer de camion, că era implicat într-o conspirație și că niște oameni voiau să îi ucidă pe amândoi. Cu polițiștii pe urme hoțul a încercat să scape cu fuga, dar nu a ajuns prea departe. La un moment dat o mașină de poliție a acroșat autoturismul furat și l-a forțat pe șofer să iasă în decor.

Oamenii legii au reușit să o scoată pe femeie din mașină, în lacrimi și speriată, dar nevătămată. Individul, un bărbat de 51 de ani, care a recunoscut că a consumat droguri înainte să urce la volan, a fost arestat și pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel