Un francez, electrocutat pe vagonul unui tren, în Aiud

Un cetăţean francez s-a electrocutat, joi seara, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Aiud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. 

Potrivit sursei citate, bărbatul făcea parte dintr-un grup de tineri veniţi la un simpozion internaţional. Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă, în gara Aiud.

Inițial, salvatorii au crezut că bărbatul a murit, însă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba precizează că cetăţeanul francez care s-a electrocutat joi seară după ce s-a urcat pe un vagon din gara Aiud nu a decedat, dar se află în stare critică.

'Informaţiile referitoare la decesul victimei au fost preluate din faza de apel de la persoanele de la faţa locului, în urma sosirii forţelor de intervenţie s-a constatat ca victima se află într-o stare critică, cu arsuri de gradul II şi III şi traumatism cranio-cerebral deschis. Acesta a fost transportat la spitalul Aiud', informează ISU.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, bărbatul făcea parte dintr-un grup de tineri veniţi la un simpozion internaţional. Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă, în gara Aiud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel