Un francez a fost aruncat din tren, în Siberia, în urma unui conflict

transsiberian
transsiberian

Un francez a fost aruncat, luni, din trenul care se deplasa pe ruta Vladivostok-Moscova, cetăţeanul călătorind prin Transsiberian. Persoanele acuzate de producerea incidentului nu au fost încă identificate.

„Francezul a făcut cunoştinţă în tren cu un grup de persoane, identitatea cărora este în curs de elucidare. S-a iscat un conflict, iar bărbatul a fost pur şi simplu aruncat din vagon în tricou şi şosete”, a anunţat un reprezentant al autorităţilor, scrie Vocea Rusiei.

Din fericire, francezul nu s-a accidentat, el aflându-se, momentan, în stația Sbega. În viitorul apropiat, bărbatul va pleca spre Moscova.

Transsiberianul este cea mai lungă cale din lume, cu o lungime de 9289 km. Pe 13 iunie 1891, împăratul Rusiei Aleksandr al III-lea a semnat decretul privind începutul construcţiei Marii Căi Ferate Siberiene.

Transsiberianul se bucură de mare popularitate în rândul turiştilor. Calea ferată traversează şapte fusuri orare, drumul de la Moscova la Vladivostok cu trenul durând şase zile. Călătorul poate să vadă, practic, prin geamul vagonului, toată Rusia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel