Un fost secretar de stat îl dă în judecată pe ministrul Ghinea: Minte odios

Adrian Marius Dobre, fost secretar de stat la Ministerul Muncii, acuzat de către ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, că ar fi vrut să cheltuiască milioane de euro pentru a cumpăra ceasuri, şepci şi memory stick-uri, îi cere acestuia demisia și anunță că îl dă în judecată.

"(...) domnule Ghinea, va solicit DEMISIA! Nu de onoare, pentru că ştiu că nu aveţi aşa ceva, ci de NECESITATE! Minciuna ordinară şi calomnia nu vor putea ascunde niciodată dezastrul şi prejudiciul creat de dumneavoastră la Ministerul Fondurilor Europene!", afirmă Adrian Marius Dobre, într-un comunicat remis HotNews.ro.

Citește și: Avertisment pentru un ministru tehnocrat: Cutia Pandorei a fost deschisă

"Cât despre minciună şi calomnie, în spiritul transparenţei totale, a deplinei responsabilităţi şi pentru a arăta opiniei publice din România importanţa acestui proiect pierdut, dar şi faptul că nu este nimic de ascuns, vă solicit domnule Ghinea să explicaţi afirmaţiile dvs mincinoase în instanţa, în faţa judecătorilor!", a adăugat fostul secretar de stat.

Dobre susţine însă că acest proiect, "de o mare importantă pentru tinerii din România", "este în momentul de faţă un proiect ratat!".

Citește și: Ghinea: Am învățat, în mod brutal, cum pot fi pervertite instituțiile

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, susținea recent într-o postare pe Facebook că "a învățat, în mod brutal, cum pot fi pervertite instituțiile", referindu-se la un program de combatere a șomajului în rândul tinerilor pe care fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Adrian Marius Dobre, ar fi dorit să-l deruleze. Ghinea scria că Adrian Marius Dobre, demis "poate prea discret" între timp de premierul Cioloş, ar fi vrut să deruleze un program de 46 milioane de euro, din care 12 milioane de euro erau pentru benzină, 1,6 milioane de euro pe memory stick-uri "la preţ supraevaluat", 400.000 de şepci şi 977.000 de ceasuri.

Citește și: Ce spune ministrul Ghinea despre candidatura sa la alegerile parlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel