Avertisment pentru un ministru tehnocrat: Cutia Pandorei a fost deschisă

Adrian Marius Dobre, fost secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice în guvernarea Ponta, anunță că va oferi în cel mai scurt timp un răspuns public la postarea de astăzi pe Facebook a ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și susține că materialul este plin de minciuni și aberații.

"Citesc astazi un material lansat de dl Ghinea de la inaltimea scaunului de ministru in spatiul public. Un material plin de minciuni si aberatii. Inteleg mai nou ca sunt inamicul public al guvernului tehnocrat. Nu-i bai. Daca pana acum am avut o doza de eleganta in abordarea acestui subiect si deschisa fiind cutia Pandorei, ii voi oferi domnului Ghinea un raspuns public in cel mai scurt timp. Sunt convins ca ii va placea!", a transmis Adrian Marius Dobre, într-o postare pe pagina sa de socializare. 

Anunțul fostului secretar de stat survine la scurt timp după ce ministrul Cristian Ghinea a relatat pe Facebook o serie de episoade care l-au avut în centru pe fostul secretar de stat PSD Adrian Marius Dobre subliniind că oficialul guvernului ar fi dorit să deruleze un program de combatere a șomajului în rândul tinerilor, în valoare de 46 de milioane de euro, din care peste 10 milioane de euro urmau a fi alocați pentru benzină, închiriat mașini sau memory stick-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel