Un fost primar PDL și fiica sa, condamnați definitiv, prinși când încercau să fugă din țară

Fostul primar PDL din Tormac, Aurică Băran, și fiica lui, condamnați pentru fraudarea fondurilor europene, au încercat să fugă, joi seară, din România, însă au fost prinși în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, scrie presslaert.ro.

Roxana Costache, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră Timiș, a precizat că poliţiştii de frontieră au constatat cu ocazia efectuării controlului formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, că cei Aurică Băran, în vârstă de 53 de ani, și fiica sa, Diana, în vârstă de 26 de ani, "figurau în bazele de date ca fiind urmărite în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 04.02.2016. Acestea aveau de executat pedepse cu închisoarea de 7, respectiv 3 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni".

Cei doi au plecat de acasă imediat imediat după ce au aflat sentința definitivă. Aveau asupra lor pașapoarte noi și au susținut că nu știau de sentință și că plecau să viziteze niște bunici.

Atât Aurică Băran, cât și fiica sa au fost duși sub escortă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad, pentru ispășirea pedepsei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel