Un fost polițist s-a îmbătat și a tras cu pușca de vânătoare de la balcon / VIDEO

Foto ilustrativ / Pexels
Foto ilustrativ / Pexels

Un fost polițist, beat criță, a ieșit pe balcon și a tras cu pușca de vânătoare. Două persoane, între care o fetiță de nouă ani, au fost rănite. 

Două persoane, între care o fetiță de nouă ani, au fost rănite după ce un fost polițist aflat sub influența băuturilor alcoolice a tras cu o armă de vânătoare de la balcon. Totul s-a petrecut în orașul Ekaterinburg din Rusia.

Sergey B., în vârstă de 48 de ani, a ieșit pe balconul locuinței sale înarmat cu o pușcă de vânătoare și a tras în oamenii de pe străzile din jur. Unul dintre martori a povestit că 'gloanțele loveau asfaltul chiar în spatele mașinii noastre', potrivit Russia Today.

Mai multe imagini publicate pe rețelele socializare arată haosul creat în zonă, în urma gestului fostului polițist. 

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Forțelor Speciale și unul de la Garda Națională s-au deplasat imediat la fața locului. Zona a fost izolată, iar mai mulți rezidenți, evaluați. În cele din urmă, a fost luat cu asalt apartamentul fostului polițist.

Individul a încercat să tragă și în polițiștii de elită, dar niciunul nu a fost rănit. El a fost imobilizat și arestat. De asemenea, a fost trimis la o examinare psihiatrică.

Sergey B. fusese angajat la divizia de transporturi a poliției, de unde a fost concediat în urmă cu mai bine de 10 ani, au confirmat autoritățile. Acum bărbatul riscă zeci de ani de închisoare, fiind acuzat de dublă tentativă de omor.

Cel puțin 24 de cadavre au fost găsite în curtea unui fost polițist arestat pentru două crime

Recent, cel puțin 24 de cadavre au fost găsite îngropate în curtea unui fost polițist arestat pentru două crime. Există suspiciuni că în cimitirul clandestin din El Salvador s-ar afla rămășițele a aproximativ 40 de persoane. 

Exhumarea cadavrelor de pe proprietatea din Chalchuapa, în apropiere de capitala San Salvador, ar putea dura încă o lună, transmitea The Guardian pe 20 mai, citând oficialii.

Descoperirea a fost făcută după ce fostul ofițer Hugo Ernesto Osorio Chávez, în vârstă de 51 de ani, a fost reținut, la începutul acestei luni, pentru uciderea unei femei și a fiicei acesteia. El mai fusese anchetat anterior pentru infracțiuni sexuale și a recunoscut uciderea celor două, scria Los Angeles Times.

Alți 9 foști ofițeri, foști soldați sau traficanți de persoane au fost arestați

La percheziția domiciliară, echipele criminalistice au găsit cel puțin șapte gropi care conțineau cadavre, unele din ele îngropate de cel puțin doi ani.

Alături de Hugo Ernesto Osorio Chávez au mai fost arestați nouă suspecți care i-ar fi fost complici.

Potrivit celor spuse de Mauricio Arriaza Chicas, directorul poliției civile naționale din El Salvador, printre suspecți se numără foști ofițeri de poliție și foști soldați, dar și traficanți de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel