Un fost polițist din Iași a obținut ordin de protecție împotriva soției sale, apoi a omorât-o

Un fost polițist din Iași a obținut ordin de protecție împotriva soției sale, apoi a omorât-o / Foto: Pixabay
Un fost polițist din Iași a obținut ordin de protecție împotriva soției sale, apoi a omorât-o / Foto: Pixabay

Caz șocant în Iași. Un fost polițist a obținut ordin de protecție împotriva soției sale, apoi a omorât-o.

Un fost polițist de frontieră din Iași a recunoscut în fața anchetatorilor că și-a ucis soția, scrie Ziarul de Iași. Acesta sunase inițial la 112 și anunțase că a găsit-o pe femeie moartă în casă. Totuși, mai șocant este faptul că anterior, bărbatul obținuse un ordin de restricție împotriva femeii, chiar dacă ea era cea bătută frecvent.

Bărbatul este din localitatea ieșeană Prisăcani și în seara zilei de 16 august a sunat la 112 pentru a anunța că și-a găsit soția moartă în casă, dar ulterior a recunoscut în fața oamenilor legii că el a ucis-o pe femeie, în bătaie. Anul trecut, individul a cerut un ordin de restricţie împotriva soţiei. Bărbatul a precizat, la acea dată, faptul că ordinul de restricţie este menit pentru a-l proteja de presupusele agresiuni ale soţiei. Unii vecini spun însă că femeia era cea bătută de bărbat. Cei doi ar fi fost despărțiți de circa 2 ani de zile din cauza infidelității. Totuși, cunoscuții spun că aceștia erau văzuți ca o familie bună și aveau doi fii, ambii ajunși, la rândul lor, polițiști de frontieră.  

Cazul educatoarei din București, omorâtă de propriul soț

Liliana este numele educatoarei care, la 48 de ani, mamă a două fete minore, una de 12 ani, alta de 17 ani și cu zece ordine de protecție, avea să-și găsească cumplitul sfârșit. Aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în casa în locuia, joi dimineaţă. 

Femeia ar fi fost omorâtă cu sânge rece chiar de către soțul său, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în proces de divorţ. Ea ar fi cerut anterior mai multe ordine de restricție împotriva lui. Bărbatul este taximetrist, potrivit Antena 3. El este absolvent de Drept și a fost jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cei doi le au erau în tabără la mare și munte în momentul crimei. Bărbatul nu își recunoaște faptele. Mai mult, acesta a făcut mai multe declarații controversate în fața magistraților de la Tribunalul București. Între timp, arma crimei a fost găsită în maşina soţului educatoarei, iar analiza ADN a confirmat că era sângele femeii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel