Ilie Șerbănescu, previziune sumbră pentru Ponta dacă vine la șefia Camerei Deputaților

Analistul economic Ilie Șerbănescu este de părere că dacă fostul premier Victor Ponta va veni acum la șefia Camerei Deputaților, el va avea de pierdut.

"Eu cred că forța lui Victor Ponta a fost după ce și-a dat demisia. E un om tânăr, capabil, dar dacă se repede acum, pierde tot ce a câștigat de când și-a dat demisia", a declarat Ilie Șerbănescu, marți, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Citește și: Ce spune Ciutacu despre venirea lui Ponta la șefia Camerei Deputaților

Invitată în cadrul aceleiași emisiuni, Rovana Plumb, vicepreședinte al PSD și fost ministru al Muncii în Guvernul Ponta, a explicat și cine a venit cu propunerea ca fostul premier să fie șef la Camera Deputaților.

Întrebată marți, de către Ilie Șerbănescu, din partea cui a venit această idee - cu Ponta, președinte la Camera Deputaților - a PSD sau a lui Ponta, fostul ministru al Muncii a răspuns: "Din ambele sensuri a venit, și de la Victor Ponta, și de la partid. (...) Victor Ponta nu a ieșit din politică, el a dat dovadă de responsabilitate atunci când și-a dat demisia de la partid, iar partidul are nevoie de Victor Ponta".

Citește și: Sergiu Andon: Ponta vrea la șefia Camerei Deputaților, dar nu poate

"Părerea mea e că Victor Ponta are un cuvânt de spus în continuare în politică. Cred că va fi un câștig pentru PSD dacă Victor Ponta va veni la șefia Camerei Deputaților", a adăugat Rovana Plumb, precizând că fostul premier "a demonstrat că are calitățile unui conducător care poate să ocupe, fiind foarte bine pregătit, mai multe poziții".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel