Sergiu Andon: Ponta vrea la șefia Camerei Deputaților, dar nu poate

Avocatul Sergiu Andon susține că există trei motive pentru care Victor Ponta nu va fi viitorul președinte al Camerei Deputaților, deși fostul premier și-ar dori funcția.

Întrebat, marți seară, la Antena 3, dacă are șanse Victor Ponta să ajungă președintele Camerei Deputaților, avocatul Sergiu Andon a replicat: "Patru cuvinte: «Vrea, dar nu poate». Pentru că sunt trei motive, dar vi-l spun pe cel din județul Covasna. Nu cred că UDMR va respecta înțelegerea să voteze cu propunerea pe această variantă. Cu varianta Florin Iordache, da. Și mai sunt încă două motive, dar lungim emisiunea", a declarat Sergiu Andon, în emisiunea "La ordinea zilei".

"Acum, practic, scaunul lui Ponta se negociază între PSD și UDMR, asta e informația de fapt?", a reacționat moderatoarea emisiunii, Dana Grecu.

"Nu, negocierea cred că e încheiată, dar nu pe formula Ponta. Ponta e o formulă de ultim moment și din propria inițiativă", a mai spus avocatul Sergiu Andon.

În schimb, deputatul liberal Mihăiță Calimente, referitor la același subiect - venirea lui Victor Ponta la președinția Camerei Deputaților -, a precizat: "Chiar îmi doresc ca PSD să se mai facă de râs o dată, pentru că din moment ce și-a dat demisia din premier, care era al patrulea om în stat pentru că avea probleme juridice, acum revine al treilea om în stat cu aceleași probleme juridice".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel