Un fost angajat SRI cerea bani pentru joburi „în servicii” sau pedepse cu suspendare

Foto ilustrativ / Imagine de moerschy de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de moerschy de la Pixabay

Un fost angajat SRI este anchetat pentru trafic de influență. Bărbatul promitea că poate scăpa oamenii de condamnări sau că poate obține locuri de muncă „în servicii” contra unor sume mari de bani. 

Ultima victimă a fostului angajat SRI a fost soția unui director de la Apele Române, pus sub acuzare de către DNA. 180.000 de euro era prețul cerut de individ pentru o condamnare cu suspendare. 

Bărbatul a fost prins în flagrant, când se pregătea să primească de la soția unui director de la Apele Române suma de 60.000 de euro, deși inițial ei s-au înțeles pentru suma de 180.000 de euro, în două tranșe egale. Femeia a spus că nu a reușit să strângă suma de bani și i-a solicitat bărbatului să accepte 60.000 de euro.

Fostul angajat SRI a acceptat și i-a cerut să lase toți banii într-o pădure. 

Cel puțin 10 victime ale fostului angajat SRI ar fi dat bani pentru a scăpa de probleme penale sau pentru joburi „în servicii”.

Prima victimă documentată de polițiști este un bărbat angajat într-o benzinărie care dorea să ajungă să lucreze în SPP și credea că fostul angajat al SRI îl poate ajuta. După negocieri, i s-au cerut 3.000 de euro și mai multe documente ce urmau să fie folosite la angajare, transmite Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel