Un fermier a desenat pe un câmp o inimă din...OI. Cui i-a dedicat acest inedit tribut

Captură video Unilad
Captură video Unilad

Un fermier australian a desenat e pământ o inimă cu ajutorul turmei sale de oi. 

Asemenea atâtor familii care au fost separate de pandemie, Ben Jackson din Australia nu a putut să-și ia rămas bun de la o persoană dragă.

Fermierul australian se afla la 400 km distanță în New South Wales când mătușa sa Debby a pierdut bătălia împotriva cancerului în Queensland. Aceasta fusese sub tratament în ultimii 2 ani. Restricțiile l-au oprit pe acesta să călătorească la Brisbane pentru a participa la înmormântarea mătușii.

Jackson a vrut să marcheze trecerea în neființă a mătușii sale, așa că s-a îndreptat spre propriile sale oi și pășune pentru a-și arăta dragostea, întinzând cerealele în formă de inimă. El a urmărit să așeze nutrețul astfel încât, atunci când și-a eliberat turma, mii de oi să ia forma unei inimi pe câmp.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de UNILAD (@unilad)

Imaginile au devenit virale

Rezultatul a fost surprins într-o serie de imagini video de o dronă, iar gestul său a devenit viral după ce Jackson l-a distribuit în online.

„Nu am putut să ajung acolo și să o văd, să îi spun la revedere sau să merg la înmormântare”, a spus el pentru BBC.

„M-am simțit fără speranță, neajutorat - nu știam cu adevărat ce să fac. Am decis doar să fac o inimă imensă pe pământ, care, cu toată seriozitatea, pălește în comparație cu inima ei." a precizat bărbatul. 

Gest impresionant al unei femei care se ruga

O tânără LGBT întrerupea oamenii în timpul unei rugăciuni, dar ca răspuns, o femeie în vârstă i-a sărutat picioarele într-un gest emoționant pe străzile din Varșovia. Grupul de vârstnici s-a adunat în fața unui tribunal din Varșovia pentru a se ruga pentru încetarea atacurilor împotriva radioului și televiziunii catolice Radio Maryja și TV Trwam, relatează portalul Dorzeczy.pl.

La un moment dat, în timpul rugăciunilor, o tânără de 21 de ani și o activistă LGBT s-au apropiat de grup și au încercat să întrerupă și să provoace oamenii care se rugau. Punctul culminant al evenimentelor a avut loc atunci când una dintre femeile în vârstă care se ruga s-a apropiat de activistă, a îngenuncheat în fața ei și i-a sărutat picioarele. Activista, care doar cu câteva clipe înainte își bătea joc de femeile care se rugau, a început să o liniștească pe femeia în vârstă care plângea. La un moment dat, ambele femei s-au îmbrățișat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel