EXCLUSIV  Un fel de Arsenie Boca. LOVITURA „preotului Tănase Ioan”. E nebunie totală! Ce s-a întâmplat când l-am sunat

Creștinii își pot rezolva mai rapid problemele vieții datorită serviciilor prestate de un preot român.

Acesta este, pe scurt, mesajul transmis de pagina „Preotul Tănase Ioan”, creată pe 17 iunie 2020, pe Facebook. Pagina are doar 96 de aprecieri, 100 de urmăritori, o poză de profil și o singură postare, cu 10.000 de reacții.

Tănase Ioan este într-adevăr o minune Dumnezeiască cu cel mai puternic har care poată rezolva orice problemă aduce persoana iubită inapoi (sic), aduce lumina in casă și zâmbetul pe obraz la orice fel de persoana, casnici Casatori (sic), dezlega farmecele și blestemele, Apelati cu credința rezultatele sunt garantate 100% !”, scrie în descrierea pozei cu o biserică, evanghelia și preotul Tănase.

Supărarea lui George și amarul Adelinei

George a fost vindecat de părinte. El a fost părăsit de iubită, iar mai apoi a apelat la serviciile preotului Tănase. „Am fost foarte disperat atunci când am fost părăsit de Alina. M-am dus la domnul părinte Ioan pentru a-mi rezolva cazul meu complicat de amor. L-a rezolvat cu succes prin harul lui și puterea bunului Dumnezeu, într-o singură ședință, iar acum sunt cât se poate de fericit. Îl recomand cu toată căldura, căci mi-a readus zâmbetul pe buze şi fericire”.

Totul era perfect fericirea părea infinita nimic care sa ne facă rău. După 3 ani de relație, încetul cu încetul, totul o ia razna, soțul meu se răcise de mine, răutatea predomina în casa noastră, certuri si multe altele. Am aflat de părintele Ioan de pe postul România tv, după o vreme rezultatele lucrării părintelui începeau să apară, soțul meu începea să se apropie de mine și liniștea apăruse dintr-o dată. Îi mulțumesc cu toată inima mea!”, a mărturisit Adelina, la postarea apreciată de 10.000 de oameni.

Alți utilizatori de Facebook îi laudă preotului „harul foarte puternic”, îi „cer factură”, spun „amin” și îi mulțumesc pentru puterile sale care i-au ajutat.

Ceva nu este în regulă cu această pagină

Am încercat și noi să sunăm la numărul de telefon propus de pagină, însă fără rezultat. Telefonul sună, însă căsuța vocală este plină, semn că lumea a fost foarte interesată de serviciile preotului Tănase. Astfel, am realizat că ceva nu este în regulă cu această pagină creată acum o săptămână. Și, chiar dacă nu am putut obține un punct de vedere al preotului, suntem suficient de siguri că totul nu este decât o glumă proastă, promovată cu ajutorul sponsorizării Facebook.

Totuși, poza despre care vorbeam anterior a fost distribuită și de oameni din cadrul Bisericii, însă nu vom divulga numele acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel