Un fals polițist oprea autovehicule în apropierea vămii Nădlac. Acesta era interesat de actele șoferilor

Un fals polițist oprea autovehicule în apropierea vămii Nădlac. Acesta era interesat de actele șoferilor  /  Sursă foto: Pixbay
Un fals polițist oprea autovehicule în apropierea vămii Nădlac. Acesta era interesat de actele șoferilor / Sursă foto: Pixbay

Un bărbat oprea autovehiculele în apropierea vămii Nădlac și spunea că este polițist. Acesta poseda uniformă cu grade, iar la mașină avea un girofar.

Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Arad. Acesta avea o uniformă cu inscripții și grade. Folosind documente false, „polițistul” oprea autovehicule în trafic, în apropierea punctului de trecere a frontierei Nădlac.

Arădeanul a fost reținut sub acuzația de uzurpare de calități oficiale

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad cercetează un bărbat de 22 de ani, din Arad, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale. Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – februarie 2021, cel în cauză, pretinzând a fi angajat al unei instituții și folosindu-se de documente false și o uniformă cu inscripții și grade, ar fi oprit autovehicule în apropierea P.C.T.F. Nădlac. În autoturismul celui bănuit au fost descoperite mijloace de avertizare luminoase: girofar, stroboscop, diverse documente și legitimații. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă documentarea în vederea stabilirii întregii activității infracționale a bărbatului, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Arad.

Din informațiile pe care le deținem, tânărul nu ar fi solicitat bani de la cei pe care i-a oprit în trafic, ci era interesat doar de acte, pe care le solicita pentru a le “verifica”. Pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, precizează Aradon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel