Un fals electrician a furat 30.000 de lei din casa unei femei

Bani
Bani

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt, după ce un bărbat s-a dat drept electrician și a furat din casa unei femei. 

O femeie din municipiul Hunedoara a rămas fără 30.000 de lei după ce i-a permis unui fals electrician să intre în locuinţă, sub pretextul unei verificări la instalaţia electrică.

La plecarea bărbatului, păgubita a constatat că i-au dispărut banii din locul în care îşi păstra economiile şi a anunţat poliţia, care a început cercetările în acest caz, a informat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

"Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că, în data de 14 martie, în jurul orei 13,30, un bărbat s-a prezentat la locuinţa hunedorencei pretinzând că este reprezentant al societăţii furnizoare de servicii de electricitate şi că trebuie să facă verificări în locuinţă. După 'verificările' efectuate chiar în prezenţa proprietarei, în dimineaţa zilei de 15 martie, femeia a observat lipsa a 30.000 de lei, aflaţi într-un dulap, precum şi a actului de identitate, motiv pentru care a sesizat Poliţia", a arătat Niţu.

Vezi și: Temperaturi record, înregistrate în București. Harta ANM pentru întreaga țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel