Un europarlamentar băsist atacă cenzura lui Merkel

Un europarlamentar băsist atacă cenzura Angelei Merkel.

Traian Ungureanu spune că agresiunile sexuale de la Koln au încercat să fie trecute sub tăcere la cererea cancelarului german.

"Consenul oficial german cere tăcere şi supunere. Poliţia, ziarele, televiziunile, primarii, directorii de şcoală şi atâţia alţi domni şi doamne cu creiere lucind de curăţenie după spălătură au decis că neamul lor e dator să sufere cu plăcere şi în tăcere. Femeile pot fi, adică, violate cu voie de la poliţie, dacă distinşii autori sînt ambasadori ai tradiţiilor afro-arabe şi, cu atît mai mult, dacă sînt refugiaţi", a scris Traian Ungureanu într-un editorial.

"ZDF, o televiziune germană care s-a făcut că plouă şi a ţinut deschisă umbrela care a protejat violurile, a trebuit să ceară scuze pentru că a sărit peste ştirile de la Koln. Adevărat, poliţia a admis că în mulţimea de la Koln se aflau şi afro-arabi, după care a admis că marea majoritate erau afro-arabi, după care a admis că 15 erau refugiaţi, după care a mai socotit o dată şi a aflat că marea majoritate erau refugiaţi. Dar toate astea numai şi numai sub presiunea revoltei de pe net, noua subterană şi noul samizdat al democraţiilor europene. Nu demult, dna Merkel îi cerea discret dlui Zuckerberg să vină de hac paginilor de Facebook în care se adună critici antimigraţie. Dl. Zuckerber e, însă, tare de ureche şi bine face", a scris Traian Ungureanu în editorialul pentru Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel