Un englez și-a scos soția la vânzare pe eBay

Un bărbat din Marea Britanie și-a scos soția la vânzare pe internet pentru că îl cicălea și nu îi arăta compasiune. 

Simon O'Kane, tatăl a doi copii, a publicat un anunț pe eBay, prin care a anunțat că o vinde pe Leandra, soția lui, pe care a comparat-o cu o mașină la mâna a doua. Totul a fost o glumă, însă acesta a constatat cu uimire că licitația a ajuns până la 65.880 de lire în numai două zile, informează Mail Online.

Bărbatul și-a descris soția ca având un corp decent și abilități în bucătărie. De asemenea, acesta a menționat că nu e nouă, a fost folosită, dar mai ține câteva mile. La puncte slabe, acesta a menționat că soția sa scoate deseori zgomote care nu pot fi reduse la tăcere decât dacă îi comanzi piese noi.

[citeste si]

Când Leandra O'Kane a aflat despre gluma soțului său și că este scoasă la vânzare, s-a înfuriat la culme. Cosmeticiana în vârstă de 27 de ani a declarat: Îmi venea să-l omor. Toată lumea de la muncă a văzut (anunțul — n.r.) și a râs. Nu numai că m-a scos la vânzare, dar a folosit și o fotografie groaznică. Mereu se plânge că îi e rău, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness câte trei-patru ore. I-am zis că dacă se poate duce la sală nu merită să-mi fie milă de el. Dacă eBay nu scotea anunțul, cine știe cât aș fi valorat?, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel