Un elicopter s-a prăbușit în Germania, ucigând trei oameni

Foto ilustrativ. Autor: Facebook Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.
Foto ilustrativ. Autor: Facebook Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg.

Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa, conform Agerpres. Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter şi încă nu a fost găsită. Anchetatorii încearcă să stabilească unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla şi câte persoane se aflau la bord.

Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria. Cauza accidentului nu este clară. Fragmente din epava elicopterului sunt împrăştiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei de la faţa locului. El nu a reuşit să furnizeze nicio informaţie privind identitatea celor care au murit. Numeroşi angajaţi ai serviciilor de urgenţă sunt prezenţi la faţa locului. "Situaţia este foarte deprimantă", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit datelor furnizate de Biroul german pentru investigarea accidentelor aeriene, accidentele de elicopter sunt rare. Anul trecut a înregistrat patru accidente în care au fost implicate elicoptere civile în Germania, dar niciunul nu s-a soldat cu decese sau răniţi grav.

Armin Laschet își asumă eșecul conservatorilor la alegerile din Germania în septembrie

Politicianul Armin Laschet își asumă responsabilitatea eșecului conservatorilor la alegerile federale din Germania din septembrie.

Armin Laschet şi-a asumat sâmbătă 'responsabilitatea' eşecului taberei sale conservatoare la alegerile federale din Germania de la sfârşitul lunii septembrie, admiţând că partidul său trebuie să se pregătească să intre în opoziţie, după 16 ani în care s-a aflat la putere, transmite AFP.

'Responsabilitatea acestui rezultat îmi revine în calitate de lider şi de candidat la funcţia de cancelar. Sunt responsabil de campania electorală' şi de eşecul acesteia, a declarat Armin Laschet la congresul tinerilor din Uniunea Creştin-Democrată (CDU), ce are loc la Münster în acest weekend.

Un rezultat „amar”

'Am obţinut un rezultat amar' şi 'nimic nu poate fi trecut sub tăcere', a mai spus creştin-democratul. La scrutinul din septembrie, conservatorii au obţinut, cu 24,1% din voturi, cel mai slab rezultat din istorie, plasându-se pe locul al doilea, după social-democraţi. Aceştia au pus, de altfel, bazele unui viitor guvern de coaliţie tripartită cu Verzii şi cu liberalii din FDP, cele trei partide anunţând vineri un acord preliminar în acest sens.

Vor urma discuţii aprofundate pentru un program de guvernare, la finalul cărora, dacă va rezulta un acord, cancelar va deveni social-democratul Olaf Scholz. Armin Laschet a fost de părere că de acum conservatorii trebuie să se pregătească să intre în opoziţie în Bundestag, o situaţie în care în care nu s-au mai aflat din 2005.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel