Cinci persoane moarte, în urma prăbușirii elicopterului în Mureș. Pilotul și Sorin Țerbea erau chemați, miercuri, la DNA

elicopter-prabusit-1_or
elicopter-prabusit-1_or

Accident tragic într-o localitate din Mureș. Un elicopter al omului de afaceri Sorin Țerbea cu șase pasageri la bord s-a prăbușit pe marginea lacului Tăureni. Patru persoane, dintre care și omul de afaceri Sorin Țerbea, au murit. O persoană este dată dispărută. O femeie a fost singura supraviețuitoare, care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. "Femeia a fost salvată de către un tractorist", a spus prefectul din Mureș. Primarul localității Tăureni a declarat că omul de afaceri Sorin Țerbea ar fi primit un telefon pentru a se prezenta, miercuri la DNA. Sorin Țerbea însoțea o delegație de oameni de afaceri germani la fabrica de mobilă din Tăureni.  

UPDATE: La ora 8:15, a fost găsită persoana dispărută. Este vorba de un bărbat, om de afaceri german. Scafandri nu au reușit să-l găsească luni seară, iar marți dimineață, au reînceput căutările.

UPDATE: Ultima informație a fost dată de către prefectul din Mureș, care a spus că sunt patru persoane decedate și una dată dispărută. O singură femeie a supraviețuit. Prefectul a ținut să-i mulțumească unui tractorist, care a sărit în apă și a salvat femeia. Prefectul din Mureș, Corneliu Grosu, se afla la locul prăbușirii elicopterului în momentul declarației, luni, în jurul orei 23.

Șeful SMURD Mureș a declarat că la locul accidentului a fost trimis un echipaj pentru reanimare și altul pentru victime multiple. Cristian Boeriu, medic șef SMURD Mureș, a declarat că "Patru persoane au fost găsite decedate și una a fost scoasă în viață".

Din teren, un medic de pe ambulanță a spus că o persoană a fost scoasă în viață din lacul în care s-a prăbușit elicopterul și este în stare stabilă. Acesta a declarat, la Realitatea, că erau șase persoane în elicopter.

Un telefon de la DNA- mâhnire, stare de șoc și prăbușire

Ovidiu Petre Oltean, primarul din Tăureni, a spus că elicopterul tocmai decolase. El a adăugat că dintre cei șase pasageri din elicopter există un singur supraviețuitor, și anume o femeie, care a fost preluată de un echipaj SMURD. Printre victime se numără un om de afaceri din Târgu Mureș, pilotul și trei oameni de afaceri din Germania.

Citește și: Cine este Sorin Țerbea, românul mort în accidentul de elicopter din Mureș

Primarul din Tăureni a declarat, pentru Antena 3, că au asistat foarte multe persoane la această catastrofă, deoarece delegația oamenilor de afaceri au vizitat fabrica de mobilă din localitate. "La plecare, în timp ce vizitau fabrica de mobilă, domnul Sorin Țerbea a primit un telefon de la DNA că este așteptat poimâine la DNA (miercuri, N.R.). Și el și pilotul elicopterului și, probabil, asta a fost. Au plecat mâhniți, în stare de șoc. Elicopterul s-a ridicat de pe un teren plan să plece spre Târgu Mureș. Două minute de la decolare s-au prăbușit într-un lac", a mai declarat primarul localității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel