Un elev din Timișoara și-a împușcat un coleg la școală. Arma de tip airsoft a fost cumpărată de pe Internet

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un elev din Timișoara a fost împuscat cu un pistol de tip airsoft.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună la Liceul Sportiv Banatul din Timișoara. Imaginile filmate atunci au ajuns la polițiști abia marți, 8 noimebrie.

„În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11.00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și l-au amendat cu 100 de lei pe băiatul care deținea pistolul de airsoft.

Elevul le-a spus anchetatorilor că a cumpărat arma de pe internet. Polițiștii i-au confiscat arma, o cutie cu bile și un tub cu gaz.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Mai mult, i-au confiscat arma de jucărie, dar și o cutie cu bile și un tub cu gaz, scrie Adevărul.

CITEȘTE ȘI     -    Crimă oribilă în Bacău. Un bărbat și-a ucis bunica, după ce a dat foc patului din camera sa

Alertă: Un polițist și-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanțe

Potrivit G4 Media,  la ieșirea din tură, atunci când polițistul a trebuit să predea armamentul, acesta a descoperit că îi lipseşte încărcătorul în care se aflau 15 gloanţe. Poliția a demarat o anchetă pentru a încerca să recupereze muniția și încărcătorul aferent.

”Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente.

În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției. De asemenea, au dispuse verificări, prin intermediul structurii de control intern”, se arată într-un comunicat (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel