Un elev a venit la școală cu o grenadă. Tatăl: Era bibelou în sufragerie

grenada3
grenada3

Un elev de clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Bocşa, Caraş-Severin, a venit la școală cu o grenadă pe care le-a arătat-o colegilor.

"Grenada a găsit-o profesoara de Educaţie tehnologică, i-a văzut pe copii cu ea şi a luat-o şi a dus-o în cancelarie. Acolo unul dintre colegii care au făcut armată şi-a dat seama că ar putea să fie periculoasă şi a scos-o în afara spaţiului şcolii. Elevii au fost evacuaţi în linişte, fără panică. Autorităţile au securizat perimetrul şi urmează să facă cercetări", a declarat Ioan Moatăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Caraş-Severin, potrivit Adevărul.

"La faţa locului s-a deplasat atât un echipaj de Poliţie, cât şi unul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. A fost prezent şi tatăl elevului care a adus la şcoală grenada. Acesta a declarat că a găsit-o desfăcută, în primăvară, pe un teren viran din spatele uzinei.

A curăţat-o şi, după asamblare, a aşezat-o în sufragerie ca bibelou", a comunicat Biroul de Presa al IPJ Caraş-Severin. Grenada a fost preluată de speciliştii de la ISU "Semenic", urmând să se stabilească dacă e sau nu funcţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel