Un elev a venit la școală cu o grenadă. Tatăl: Era bibelou în sufragerie

grenada3
Descriere foto: grenada3

Un elev de clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Bocşa, Caraş-Severin, a venit la școală cu o grenadă pe care le-a arătat-o colegilor.

"Grenada a găsit-o profesoara de Educaţie tehnologică, i-a văzut pe copii cu ea şi a luat-o şi a dus-o în cancelarie. Acolo unul dintre colegii care au făcut armată şi-a dat seama că ar putea să fie periculoasă şi a scos-o în afara spaţiului şcolii. Elevii au fost evacuaţi în linişte, fără panică. Autorităţile au securizat perimetrul şi urmează să facă cercetări", a declarat Ioan Moatăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Caraş-Severin, potrivit Adevărul.

"La faţa locului s-a deplasat atât un echipaj de Poliţie, cât şi unul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. A fost prezent şi tatăl elevului care a adus la şcoală grenada. Acesta a declarat că a găsit-o desfăcută, în primăvară, pe un teren viran din spatele uzinei.

A curăţat-o şi, după asamblare, a aşezat-o în sufragerie ca bibelou", a comunicat Biroul de Presa al IPJ Caraş-Severin. Grenada a fost preluată de speciliştii de la ISU "Semenic", urmând să se stabilească dacă e sau nu funcţională.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23